Resultats de la cerca frase exacta: 259

81. màscara
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
cadàver. Preparat compost que s'aplica a la cara per tal de netejar-la i millorar la textura del cutis. Careta per a amagar, protegir o medicar la cara o per a administrar narcòtics. Fàcies 2 . Cadena de caràcters o bits usada per a extreure o per a seleccionar elements d'altres cadenes o [...]
82. 'grassa animal' o 'greix animal'? / 'aliment greixós' o 'aliment gras'?
Font Fitxes de l'Optimot
coquetes té una textura greixosa. La girella és un embotit tradicional del Pallars, de textura greixosa i granelluda. La nata té una consistència greixosa.  [...]
83. shading [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Comunicació. Audiovisuals
Procés de la renderització en què es determina l'aparença general dels objectes gràfics en relació amb la superfície que presenten, el color, la textura, la il·luminació, la reflexió, etc. [...]
84. histograma
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Representació gràfica de la textura o lligament d'un teixit. [...]
85. tèxel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Comunicació. Audiovisuals
Cadascuna de les fraccions mínimes en què resulta dividit un mapa de textura. [...]
86. butterkäse [de]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada semidura i textura elàstica i compacta, originari d'Alemanya. [...]
87. itàlic
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada semidura i textura elàstica i compacta, originari d'Itàlia. [...]
88. mascarpone
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge elaborat amb nata dolça, de textura cremosa, de color blanc i de gust suau, originari de la Llombardia. [...]
89. gula
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Succedani de peix elaborat a base de surimi que imita la forma, la textura i el gust de l'angula. [...]
90. batre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Remenar enèrgicament, a cops de forquilla o batedor o amb un aparell, un preparat líquid o pastós fins a aconseguir una determinada textura. [...]
Pàgines  9 / 26 
<< Anterior  Pàgina  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  Següent >>